Βιολογικός Φυσικός Χυμός Ροδιού 250ml

Ο Χυμός της Χαράς 0,25 Ltr παράγεται από τα άριστης ποιότητας ρόδια μας τα οποία έχουν συλλεχθεί με απόλυτη επιμέλεια και φροντίδα από τις βιολογικές μας καλλιέργειες για να σας προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του 100% απόλυτα φυσικού βιολογικού χυμού μας χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων ουσιών.

Ο Χυμός της Χαράς αποτελεί ένα προϊόν 100% φρέσκου φυσικού βιολογικού χυμού, το οποίο μέσα από την απλή διαδικασία στύψης των ροδιών μας, διατηρεί το βαθύ κόκκινο χρώμα του, την υπέροχη γεύση και τις απίστευτες θρεπτικές του αξίες χαρίζοντας σας όλες τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά, σίδηρο και κάλιο που έχει καθημερινά ανάγκη ο οργανισμός μας για την τόνωση και άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Σύμφωνα με έρευνες ο χυμός του ροδιού ρυθμίζει το μεταβολισμό του οργανισμού, αυξάνει τη λίμπιντο, συμβάλλει στη μείωση του στρες και της αρτηριακής πίεσης ενώ συμβάλλει στην απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό και βοηθάει στην άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος και στην πέψη.

Πάρτε μαζί σας έναν Χυμό της Χαράς 0,25 Ltr στη δουλειά σας για ένα τονωτικό διάλειμμα, στη βόλτα ή στο γυμναστήριο για μία δόση δροσιάς και απόλαυσης!

 

 

"Σε Κατεψυγμένη Μορφή"

 

Χρόνος Ζωής:  2 χρόνια στη Κατάψυξη από την ημέρα Παραγωγής

15 ημέρες στη Συντήρηση

8 ημέρες μετά το άνοιγμα στη Συντήρηση.

 

Διατίθενται και σε τελάρο διαστάσεων 30Χ40Χ19, χωρητικότητας 35 τεμαχίων.

και Επαγγελματική Συσκευασία: 5 Lt

Χυμός ροδιού 250ml
Χυμός ροδιού 250ml
Χυμός ροδιού 250ml
Χυμός ροδιού 250ml
Χυμός ροδιού 250ml
Χυμός ροδιού 250ml
Χυμός ροδιού 250ml