Βιολογικός Φυσικός Χυμός Ροδιού 500ml

“Ο Χυμός της Χαράς” 0,5 Ltr παράγεται από τα άριστης ποιότητας ρόδια μας τα οποία έχουν συλλεχθεί με απόλυτη επιμέλεια και φροντίδα από τις βιολογικές μας καλλιέργειες για να σας προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του 100% απόλυτα φυσικού βιολογικού χυμού μας χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων ουσιών.
Ο Χυμός της Χαράς αποτελεί ένα προϊόν 100% φρέσκου φυσικού βιολογικού χυμού, το οποίο μέσα από την απλή διαδικασία στύψης των  ροδιών μας, διατηρεί το βαθύ κόκκινο χρώμα του, την υπέροχη γεύση και τις απίστευτες θρεπτικές του αξίες χαρίζοντας σας όλες τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά, σίδηρο και κάλιο που έχει καθημερινά ανάγκη ο οργανισμός μας για την τόνωση και άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο χυμός του ροδιού μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων επειδή είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, αποτρέπει τις καρδιακές παθήσεις, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και προστατεύει από πολλές ασθένειες.
Απολαύστε το  Χυμό της Χαράς 0,5 Ltr όλες τις ώρες της ημέρας τονώνοντας τον οργανισμό σας και χαρίζοντας του υγεία και ευεξία!
Διατίθενται σε τελάρο διαστάσεων 30Χ40Χ19, χωρητικότητας 23 τεμαχίων.

Ο Χυμός της Χαράς 0,5 Ltr παράγεται από τα άριστης ποιότητας ρόδια μας τα οποία έχουν συλλεχθεί με απόλυτη επιμέλεια και φροντίδα από τις βιολογικές μας καλλιέργειες για να σας προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και γεύση του 100% απόλυτα φυσικού βιολογικού χυμού μας χωρίς προσθήκη συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων ουσιών.

Ο Χυμός της Χαράς αποτελεί ένα προϊόν 100% φρέσκου φυσικού βιολογικού χυμού, το οποίο μέσα από την απλή διαδικασία στύψης των ροδιών μας, διατηρεί το βαθύ κόκκινο χρώμα του, την υπέροχη γεύση και τις απίστευτες θρεπτικές του αξίες χαρίζοντας σας όλες τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά, σίδηρο και κάλιο που έχει καθημερινά ανάγκη ο οργανισμός μας για την τόνωση και άμυνα του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Μελέτες έχουν δείξει ότι ο χυμός του ροδιού μπορεί να αναστείλει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων επειδή είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες, αποτρέπει τις καρδιακές παθήσεις, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και προστατεύει από πολλές ασθένειες.

Απολαύστε το Χυμό της Χαράς 0,5 Ltr όλες τις ώρες της ημέρας τονώνοντας τον οργανισμό σας και χαρίζοντας του υγεία και ευεξία!

 

"Σε Κατεψυγμένη Μορφή"

 

Χρόνος Ζωής:  2 χρόνια στη Κατάψυξη από την ημέρα Παραγωγής

15 ημέρες στη Συντήρηση

8 ημέρες μετά το άνοιγμα στη Συντήρηση.

 

Διατίθενται και σε τελάρο διαστάσεων 30Χ40Χ21, χωρητικότητας 23 τεμαχίων.

και Επαγγελματική Συσκευασία : 5Lt

Χυμός ροδιού 500ml
Χυμός ροδιού 500ml
Χυμός ροδιού 500ml
Χυμός ροδιού 500ml
Χυμός ροδιού 500ml
Χυμός ροδιού 500ml
Χυμός ροδιού 500ml