Καρπός Βιολογικού Ροδιού

Ο Καρπός της Χαράς σε συσκευασία των 200 gr παράγεται από τα άριστης ποιότητας ρόδια μας τα οποία έχουν συλλεχθεί με απόλυτη επιμέλεια και φροντίδα από τις βιολογικές μας καλλιέργειες για να σας προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα και υπέροχη γεύση του βιολογικού καρπού μας. Συλλέγεται με τον απόλυτα παραδοσιακό χειρωνακτικό τρόπο διαχωρίζοντας τους φρέσκους καρπούς από τη φλούδα του ροδιού. Στη συνέχεια αποθηκεύεται σε συσκευασία των 200gr χωρίς καμία προσθήκη συντηρητικών και αποθηκεύεται στη συντήρηση όπου και διατηρείται για δέκα ημέρες.

 

Ένα ρόδι καλύπτει το 40% της ποσότητας της βιταμίνης C και το 25% του φυλλικού οξέος που έχει καθημερινά ανάγκη ένας ενήλικας. Σύμφωνα με έρευνες, οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδιού είναι αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρυνσης, της φλεγμονής των αρτηριών και της καρδιάς αλλά και της υπέρτασης. Οι ιδιότητες αυτές είναι επίσης ευεργετικές για την προστασία του ήπατος και των νεφρών από τη βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες, καθώς και την αντιμετώπιση των βακτηρίων.

 

Απολαύστε με μία απλή κίνηση όλη τη φρεσκάδα των βιολογικών καρπών ενός ροδιού, βάλτε τον “Καρπό της Χαράς” στη σπιτική σας σαλάτα, συνδυάστε το με το φαγητό ή με διάφορα σνακ για ένα γεύμα γεμάτο ενέργεια

 

Καρπός ροδιού
Καρπός ροδιού
Καρπός ροδιού
Καρπός ροδιού