Βιολογική Μαρμελάδα Ροδιού

Η μαρμελάδα της Χαράς παράγεται από φρέσκους καρπούς από τα άριστης ποιότητας ρόδια μας τα οποία έχουν συλλεχθεί με απόλυτη επιμέλεια και φροντίδα από τις βιολογικές μας καλλιέργειες. Η μοναδική μας βιολογική μαρμελάδα παράγεται με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο και αγνά συστατικά καθώς περιέχει ακατέργαστη βιολογική ζάχαρη χαρίζοντάς σας αυτόν τον υπέροχο συνδυασμό του ροδοκόκκινου χρώματος, το απίστευτο άρωμα και την εξαίρετη γεύση της βιολογικής μαρμελάδας ροδιού που θα σας ενθουσιάσει.

 

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μέσα από μια μαρμελάδα εξαιρετικής ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης, τα αναρίθμητα διατροφικά οφέλη του ροδιού. Με την προσθήκη αγνών συστατικών και βιολογικής καστανής ζάχαρης εμπλουτίζουμε τα φυσικά σάκχαρα του ροδιού με εκπληκτικό αποτέλεσμα την ασύγκριτη γεύση της βιολογικής μας μαρμελάδας από ρόδι.

 

Απολαύστε την καθημερινά στο πρωινό σας μαζί με ένα ποτήρι βιολογικό χυμό ρόδι για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ενέργεια και ένα απόλυτα θρεπτικό πρωινό. Δώστε τη στα παιδιά σας πάνω σε μια φέτα ψωμί για κολατσιό στο σχολείο. Χρησιμοποιήστε την στη παρασκευή των γλυκών σας χαρίζοντάς τους υπέροχη γεύση ή ακόμη και σαν ντεκόρ χαρίζοντας έντονο χρώμα. Δοκιμάστε την κάθε στιγμή της ημέρας για μια γλυκιά υγιεινή απόλαυση!

 

Διατίθεται σε συσκευασίες των 250gr

Χρόνος Ζωής: 2 χρόνια σε σκιερό & δροσερό μέρος

4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα στη Συντήρηση.

 

 

και Επαγγελματική Συσκευασία : 1kg, 5kg.

Χρόνος Ζωής: 3 μήνες σε σκιερό & δροσερό μέρος

4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα στη Συντήρηση.

 

Μαρμελάδα ροδιού
Μαρμελάδα ροδιού
Μαρμελάδα ροδιού
Μαρμελάδα ροδιού