ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ - ΣΤΟΧΟΙ

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία φυσικών και αγνών προϊόντων με κινητήρια δύναμη την αγάπη μας για το ρόδι, το φρούτο που έχει αποκτήσει επάξια τον τίτλο του “Βασιλιά των Super fruit”. Τα “super fruits” είναι φρούτα τα οποία περιέχουν εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες θρεπτικών ουσιών και αντιοξειδωτικά βοηθώντας έτσι στην ενίσχυση της ταχύτητας του μεταβολισμού και στην απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. Η ανώτερη θρεπτική αξία του ροδιού φαίνεται πως προκύπτει από την υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά, πολυφαινόλες, ανθοκυανίνες, τανίνες και ελαγικό οξύ. Επιστήμονες στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στην Αμερική, διαπίστωσαν ότι ο χυμός του ροδιού έχει μεγαλύτερη διατροφική αξία από το κόκκινο κρασί, το πράσινο τσάι, το χυμό σταφυλιού, του πορτοκαλιού και του βατόμουρου. Ο χυμός του ροδιού απορροφάται εξαιρετικά από τον οργανισμό, διεγείρει την όρεξη, ρυθμίζει την πεπτική δραστηριότητα, αυξάνει την αιμοσφαιρίνη ενώ έχει διουρητική, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση.

 

Μέσα από την παραγωγική μας διαδικασία η οποία πραγματοποιείται με αγάπη και σεβασμό στις αναρίθμητες θρεπτικές αξίες των ροδιών μας, καταφέραμε να δημιουργήσουμε έναν ασύγκριτο σε γεύση φρέσκο βιολογικό χυμό ροδιού προσιτό στον καταναλωτή και τις διατροφικές του ανάγκες. Συσκευάσαμε τους φρέσκους καρπούς του ροδιού ώστε να μπορείτε να τους απολαύσετε με μία απλή κίνηση και προχωρήσαμε στην παραγωγή της βιολογικής μαρμελάδας μας με βάση το ρόδι η οποία περιέχει ακατέργαστη βιολογική ζάχαρη για να σας προσφέρει όλα τα οφέλη και την απίστευτη γεύση μιας αγνής σπιτικής μαρμελάδας.

 

Η φιλοσοφία μας έγκειται στην αξιοποίηση όλων των προϊόντων που προκύπτουν από την επεξεργασία των ροδιών μας, του χυμού, το κατακάθι που διαχωρίζουμε από το χυμό, της πούλπας που αποτελεί το προϊόν συμπίεσης του καρπού και χρησιμοποιείται στην παραγωγή της μαρμελάδας μας αλλά και το κουκούτσι του ροδιού που χρησιμοποιείται κατά κόρον στη φαρμακευτική και την κοσμητολογία, από το οποίο προχωρήσαμε στην παραγωγή ελαίου ροδιού. Το έλαιο από ρόδι φημίζεται για την ενυδατική του ικανότητα, βοηθάει την κυτταρική αναγέννηση και την παραγωγή κολλαγόνου, έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και συνίσταται για την ενυδάτωση των ξηρών μαλλιών και την καταπολέμηση των ρυτίδων δίνοντας λάμψη και σφριγηλότητα σε όλες τις επιφάνειες του δέρματος.

 

Η εταιρεία μας εφαρμόζει από το 2015 διεθνώς αναγνωρισμένα συστήματα ποιότητας για την διασφάλιση της ποιότητας της παραγωγής μας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000:2005, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2015, HACCP και κατέχει πιστοποίηση βιολογικών προϊόντων από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ για την πιστοποίηση των βιολογικών μας καλλιεργειών και των προϊόντων μας.